Logo Andresen's VVS

VVS Service

Andresen’s VVS er din autoriserede VVS-installatør i trekantområdet. Vi servicerer en bred vifte af kunder – både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi har i dag afdelinger i Fredericia, Middelfart, Kolding og Vejle, og vi dækker alle områder herimellem. Med knap 30 års erfaring i VVS-faget, tør vi efterhånden godt at kalde os eksperter. Vi har gennem årene tilegnet os stor erfaring i branchen, hvilket gør, at vi i dag kan tilbyde løsninger til en bred pallette af VVS og energiopgaver. Det betyder også, at vi helt sikkert kan varetage dine VVS- og energiopgaver.

Vi tilbyder bl.a.:

Vi er certificeret VOLA servicepartner

Kontaktformular

VVS Service

En af de vigtigste opgaver i private boliger, er når vi foretager serviceeftersyn, som sikrer boligen en stabil og optimeret drift. Vi anbefaler hos Andresens VVS, at du sørger for jævnlig service af dine VVS- og energiinstallationer, da det sikrer dig at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter i form af pludselige reparationer.

vvs service
24 timers service

24 timers service

Har du brug for akut VVS hjælp, kan du altid få fat på en autoriseret VVS’er hos Andresens VVS.
For at mindske risikoen for følgeskader, e r det vigtigt, at du hurtigt får fat på os når uheldet er ude. Vores døgnvagt rykker hurtigt ud alle timer i døgnet, til hele trekantområdet og omegn. Ring på 70 20 21 79 – så rykker vores VVS døgnvagt ud til dig.

Badeværelser

Har du drømme om at renovere dit nuværende badeværelse, eller ønsker du en totalløsning på badeværelserne i dit nye hus? Hos Andresens VVS har vi mange års erfaring med installering af nye- og renovering af eksisterende badeværelser. Kunne du f.eks. godt tænke dig gulvvarme eller udskiftning af armatur på dit nuværende badeværelse, kan vi være behjælpelige med at give dit gamle badeværelse en ordentlig overhaling.

badeværelsesrenovering

Energioptimering

Andresens VVS tilbyder en lang række løsninger til energibesparelser i hjemmet. Vi tilbyder både servicering og reparation af alle traditionelle varmesystemer, samt etablering af nye varmebesparende energisystemer, som f.eks. varmepumper. Det er ikke kun til fordel for miljøet, der er nemlig også mange penge at spare på varmeregningen.

Kvalitetsarbejde til tiden

Når du bestiller arbejde ved Andresens VVS, kan du være sikker på at du får leveret et stykke kvalitetsarbejder – og til tiden.

Vi stræber os altid efter at levere et fuldt tilfredsstillende resultat til vores kunder, om det er en totalløsning på et nyt badeværelse, eller reparation af et sprunget vandrør en sen weekendaften. Vigtigst for os er det, at vores kunder er tilfredse med resultatet og at kundernes VVS-problemer bliver løst, på en professionel og kvalitetsbevidst måde.

Mangler du hjælp til din VVS opgave? Kontakt Andresens VVS på 70 20 21 79.

Vi tilbyder kyndig rådgivning og laver også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Læs mere om vores løsninger til private: