Logo Andresen's VVS

Renovering

Renovering af badeværelse & køkken

Trænger dit badeværelse eller dit køkken til en renovering? Når det kommer til renovering af badeværelser og køkkener, er Andresen’s VVS klar til at hjælpe dig. 

En renovering kan være mange ting. Det kan være alt fra en simpel modernisering af et enkelt rum, til istandsættelse af hele boligen. Hos Andresen’s VVS er vi specielt dygtige til istandsættelse, modernisering og renovering af køkken og bad.

En større renovering kan ofte virke uoverskuelig, hvorfor vi hos Andresen’s VVS gerne rådgiver og hjælper med at vælge de korrekte materialer til netop dit renoveringsprojekt.

De indvendige renoveringer og istandsættelser kan bl.a. omfatte:

  • Renovering af badeværelse – Ombygning af badeværelse eller nyt badeværelse
  • Renovering af køkken – Ombygning af køkken eller nyt køkken
  • Renovering af eksisterende VVS-installationer
  • Opsætning af armaturer – Som f.eks. vandhaner og brusere
  • Renovering af fjernvarmeanlæg
  • Udskiftning af varmtvandsbeholdere

De udvendige renoveringer og istandsættelser kan bl.a. omfatte:

  • Udskiftning af tagrender og nedløbsrør- Kobber og zink
  • Udskiftning af skotrender og fodrender
  • Udskiftning af skorstensinddækning
  • Renovering og udskiftning af facader – F.eks. zink på kviste

Når der foretages en større renovering, skal det sikres at f.eks. badeværelsets vægge, efterfølgende lever op til kravene om vådrumssikring, ligesom vand- og afløbsprodukter skal være VA-Godkendt og CE-mærket.

Hos Andresen’s VVS sørger vi altid for at have dokumentationen i orden, når vi renoverer hos dig. Det betyder i praksis, at du slipper for selv at skulle tænke på det, og at du trygt kan overlade renoveringsprojektet til os.

Kontaktformular

Hvad koster en renovering? 

Prisen for en renovering eller ombygning er forskellig, alt afhængig af hvad der skal renoveres. Det siger sig selv, at en totalrenovering af en bolig helt automatisk vil være dyrere end en renovering af badeværelset. Prisen afhænger først og fremmest på størrelsen af projektet. Dernæst kommer kvaliteten af materialerne. Hos Andresen’s VVS går vi meget op i, at arbejdet bliver gjort ordentligt og ikke mindst til en ordentlig pris.

Det billigste tilbud er ikke altid det bedste, når det kommer til byggebranchen. Først og fremmest skal arbejdet gøres godt og ordentligt og dernæst til en fornuftig pris. På den måde kan du få en bolig du bliver glad for, og som tilmed er sikker at bo i.

Vi hjælper gerne med renovering af din bolig 

Har du et badeværelse eller et køkken som du overvejer at få ombygget eller renoveret, så står vi hos Andresen’s VVS klar til at hjælpe dig. Vi vil være kundernes foretrukne valg, når der er behov for dygtig, og professionel arbejdskraft, og vi stræber efter at du altid er tilfreds med det endelige resultat.

Uanset om du har en lille ombygning eller et større renoveringsprojekt i tankerne, kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på telefon 70 20 21 79 eller på mail post@andresens-vvs.dk