Logo Andresen's VVS

Fjernvarmeservice

Serviceeftersyn på fjernvarmeanlæg inkluderer:

Med en optimering af din fjernvarmeinstallation, får du den bedst mulige udnyttelse af dit fjernvarmeanlæg, uden det går ud over komforten. Der kan være noget i din fjernvarmeinstallation, der trænger til at blive justeret, renset eller skiftet ud. Fejl og mangler kan på den måde være årsag til et unødigt højt varmeforbrug.

Vores servicemontører der er specialuddannede og certificeret i FJR-ordningen, kan give dig en kvalificeret vejledning i, hvordan du sparer penge på dit fjernvarmeanlæg.

fjernvarmeservice

Servicemontøren vil specielt se på, hvad der kan gøres for at sænke returtemperaturen på fjernvarmevandet. Dette bør gøres, da fjernvarmeværket kræver merbetaling for manglende afkøling på returvandet. Servicemontøren går anlægget igennem, og hvis der er behov for udbedringer, sker dette selvfølgelig efter nærmere aftale med dig.

Eftersynet koster DKK 945,- inkl. moms*.

Prisen gælder kun for private med et enfamilieshus. Kontakt os for priser angående erhverv og boligforening. Tids– og materialeforbrug i forbindelse med udskiftning eller reparation af defekte dele er ikke inkluderet i prisen.

Serviceeftersynet inkluderer

Kontaktformular

Download vores servicefolder

service på fjernvarme