Logo Andresen's VVS

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse – Renovering eller opgradering? 


Er du træt af dit gamle badeværelse, og er du i tvivl om du skal skifte det gamle badeværelse helt ud eller bare give det en opgradering? Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man drømmer om et nyt badeværelse.

Nogle af de overvejelser man med fordel kan gøre sig i planlægningsfasen, er først og fremmest at definere sine behov.

  • Kan dit nuværende badeværelse imødekomme dine behov eller skal der et helt nyt badeværelse til, før dine behov kan blive mødt?
  • Hvor mange skal kunne bruge badeværelset?
  • Er der brug for mere eller mindre opbevaringsplads?
  • Hvad med nyt gulv?
  • Skal der være gulvvarme?
  • Hvad med nye fliser?

Spørgsmålene er mange, og hvis du i processen opdager, at dit nuværende badeværelse ikke kan opfylde dine behov, så kan det være at der er brug for et helt nyt badeværelse.

Uanset dine ønsker, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning som matcher dine behov. Vi sørger for, at dine badeværelsesdrømme bliver til virkelighed0

badeværelsesrenovering

Tænk over materialerne 

Hvad enten der skal laves nyt badeværelse eller det gamle badeværelse trænger til en makeover, er det selvfølgelig vigtigt at tænke over materialerne. Valg af materialer kan være med til at afgøre prisen på dit nye badeværelse, og derfor er det en fordel først at lægge et budget for hvor meget dit nye badeværelse må koste, inden du forelsker dig i alverdens materialer.

Når du skal renovere gulv og vægge, er der forskellige materialer du kan benytte dig af på badeværelset. Du kan f.eks. både lægge flisegulv eller epoxygulv, og du kan også vælge, om du vil have fliser på væggene. Hvis der kun lægges fliser i vådrumszonerne, så kan der være mange penge at spare på materialer, og du kan i stedet vælge at beklæde dine vægge med glasvæg, som kan tåle fugt med den rette opsætning.  

Når der skal laves nyt badeværelse, er det en god idé at tænke alle muligheder igennem. Hvis du har brug for råd og vejledning til valg af materialer, så står vi altid klar med kyndig ekspertise.  

 

Hvad koster et nyt badeværelse? 

Prisen på et nyt badeværelse varierer alt efter størrelsen på badeværelset, omfanget af opgaven samt valg af materialer. Der er mange forhold, der spiller en rolle for prisen på dit nye badeværelse, og først og fremmest afhænger prisen af dine krav og drømme for dit nye badeværelse.  

Prisen afhænger også af, om du ønsker en renovering eller komplet opgradering af dit badeværelse. Hvis der er tale om renovering af et eksisterende bad hvor afløb, vandinstallationer og varme er på plads, kan du få et helt nyt badeværelse for en billigere pris, end hvis der skal bygges helt nyt badeværelse i f.eks. en tilbygning.  

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse 

Uanset om du ønsker et helt nybygget badeværelse eller en opgradering eller renovering af dit gamle badeværelse, så er du altid velkommen til at kontakte Andresens VVS for en uforpligtende samtale om dit nye badeværelse. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan blive klogere på, hvad det kommer til at koste dig at udleve drømmen om et nyt badeværelse.  

Kontakt os på telefon 70 20 21 79 eller mail post@andresens-vvs.dk, hvis du ønsker at få et tilbud på dit nye badeværelse.