Logo Andresen's VVS

Serviceeftersyn

Varmepumpeservice
fjernvarmeservice
Fjernvarmeservice
Gasfyrsservice

Serviceeftersyn af varmeanlæg

Det er indlysende, at hvis du har investeret mange penge i et varmeanlæg, så er det en god idé at vedligeholde det. Når dit varmeanlæg bliver serviceret med jævne mellemrum, opretholder du en god driftsøkonomi for anlægget. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt, hvis der opstår uforudsete hindringer som et tilstoppet filter, en defekt varmeføler eller hvis anlægget kalker til.

Ved at få dit varmeanlæg serviceret, mindskes risici for sådanne situationer og du kan potentielt spare mange penge i både reparationer og på varmeregningen.

Hos Andresen’s VVS har vi mange års erfaring med serviceeftersyn af alle former for varmeanlæg – det gælder specielt service af fjernvarmeanlæg, gasfyr og varmepumper.

service af fjernvarme

Sådan foregår et serviceeftersyn af varmeanlæg

Ved et serviceeftersyn af dit varmeanlæg får du besøg af en af vores VVS-montører. Han vil gennemgå og justere på dit varmeanlæg, og vil derefter kunne give dig en idé om hvor effektivt anlægget er. VVS-montøren vil justere anlægget så det kører optimalt, og er der behov for yderligere ændringer eller reparationer vil du naturligvis blive oplyst herom.

Lovpligtigt serviceeftersyn på varmepumpe

De fleste luft til vand varmepumper er udstyret med mere end 1 kg kølemiddel. For disse er det et lovkrav, at varmepumpen får et serviceeftersyn, minimum 1 gang årligt. Derudover er det faktisk et lovkrav at arkivere besøgsrapporten, i mindst 10 år efter besøget.

Men det handler naturligvis ikke kun om at overholde loven – selvom det også er vigtigt. Det handler i stor grad også om at bibeholde den gode driftsøkonomi for dit varmeanlæg. Mange familier har sparet rigtig mange penge på varmeregningen, ved at skifte fra f.eks. et oliefyr eller elradiatorer, til mere økonomiske og miljøvenlige løsninger, som f.eks. varmepumpen. Og vedligeholder du ikke dit nye varmeanlæg, kan du hurtigt komme til – igen – at skulle betale unødvendige kroner til varmeregningen.

Hos Andresen’s VVS lægger vi vægt på at vores kunder får en god og ordentlig kvalitet til en fair pris. Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 21 79 eller mail post@andresens-vvs.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn eller en serviceaftale.