Vi løser alle opgaver inden for VVS-arbejde for såvel private som erhvervs- og industrikunder

Andresen’s VVS løser mange forskellige opgaver inden for VVS- og blikkenslagerarbejde samt hulboring. Har du problemer med dit varmeanlæg, udfører vi service på fjernvameanlæg, gas- og oliefyr samt varmepumper. Derudover udfører vi også fagentrepriser.

Når opgaven er løst, kontrollerer og gennemtester vi løsningen, så vi leverer den lovede kvalitet til kunden. Alle vores overmontører og entrepriseledere har VVS autorisationsuddannelsen, det giver dig en sikkerhed for, at VVS-arbejdet bliver  udført efter gældende lovgivning og tekniske foreskrifter.

På værkstedet er der en fast autoriseret formand tilknyttet, som varetager kontakten til vores kunder.

Læs mere om de opgaver vi udfører

VVS-arbejde


Vi løser alle opgaver inden for VVS-arbejde for såvel private som erhvervs- og industrikunder

 

Fjernvarmeservice


Med en optimering af din fjernvarmeinstallation, får du den bedst mulige udnyttelse af dit fjernvarmeanlæg, uden det går ud over komforten.

Gasfyrsservice


Med en optimering af din gasinstallation, får du den bedst mulige udnyttelse af dit gasanlæg, uden det går ud over komforten.

Varmepumpe-1

Varmepumpeservice


Med en optimering af din varmepumpe-installation, får du den bedst mulige udnyttelse af dit varmeanlæg, sikrer god driftsøkonomi og lang levetid for anlægget.

Blikkenslagerarbejde


Vi har vores eget blikkenslagerværksted beliggende i Middelfart, og vi kan løse alle former for blikkenslagerarbejde til både nybyggeri og eksisterende bygninger.

Hulboring


I vores boreafdeling kan vi udføre alle former for hulboring i sten og beton, både vertikalt, horisontalt og i smig.