Logo Andresen's VVS

Blikkenslager

Erfarne blikkenslagere med stor erfaring og kompetence hos Andresens VVS

Står du og skal renovere badeværelse eller har du opdaget, at tagrenderne trænger til at blive skiftet ud? Det kan også være, at du er ved bygge noget helt nyt. Uanset hvad det er, så står vi klar til at varetage VVS-servicen og blikkenslagerarbejdet for dig. Hos Andresens VVS har vi mange års erfaring i branchen, og vi har altid fokus på kvalitet og din tilfredshed.  

Facadearbejde i zink og kobber 

Hos Andresens VVS har vi mange års erfaring med at varetage store som små opgaver. Vi er en blikkenslager, der varetager alle opgaver. Vi varetager alt fra udskiftning af tagrender til facadearbejde i zink og kobber.  

Hvis den gamle gavlbeklædning trænger til at blive skiftet ud eller du drømmer om en zink eller kobberfacade på dit nybyggeri, så varetager vi opgaven for dig. Hos Andresens VVS er vi RHEINZINK certificeret, hvilket vil sige, at vi er specialister indenfor zinkarbejde. Vi benytter os af de bedste materialer af høj kvalitet for, at vi kan sikre fuld tilfredshed for vores kunder.  

Hos Andresens VVS vægter vi kvalitet højt i vores arbejde, både når det omhandler kvaliteten af det udførte arbejde og de materialer, der benyttes til at fuldføre det pågældende arbejde. Vi tror på, at kvalitet og omhyggelighed går hånd i hånd, og derfor kan du trygt overlade VVS- og blikkenslagerarbejdet til os.  

Udformning af tagrender 

Husets tagrender er enormt vigtige, fordi de er med til at sikre, at der ikke gøres skade på husets vægge og fundament. Tagrendens funktion er naturligvis at opsamle regn, sne og andet nedfald fra taget, og derfor skal tagrender helst være af høj kvalitet, så de har en lang levetid.
Hos Andresens VVS er vi specialister i udformning og montering af tagrender, og vi ved, hvor vigtigt det er, at tagrender skal kunne holde til meget. Tagrenderne er noget af det mest udsatte på huset, og særligt vintermånederne, hvor tagrenderne skal kunne holde til meget vand, sne og andet nedfald kan være hård for tagrenderne.

Hvis dine tagrender efterhånden trænger til at blive skiftet ud eller der er kommet brud på tagrenderne efter vindens hærgen og klimaets påvirkning, så varetager vi gerne opgaven med at udforme og montere nye tagrender for dig. 

Hos Andresens VVS giver vi dig nogle af de bedste zinktagrender på markedet. Som RHEINZINK certificeret kan vi tilbyde dig RHEINZINK tagrender, som er vedligeholdelsesfrie og har 30 års garanti. Med 30 års garanti skal du ikke bekymre dig om nye tagrender lang tid ud i fremtiden. 

Pris på blikkenslagerarbejde 

Hos Andresens VVS går vi ind for, at luksus ikke behøver at koste ekstra. Derfor får du eksempelvis de kvalitetssikrede RHEINZINK zinktagrender og gavlbeklædninger til den bedste pris uden, at det behøver at koste en formue. Vi løser alle former for blikarbejde både til nybyggeri og boliger af ældre dato, uanset om det er tagrender, nedløbsrør, tag- eller facadebeklædning du gerne vil have, så ordner vi det for dig.  

Prisen på blikkenslagerarbejdet afhænger af, hvad du skal have lavet, men hvis det er montering af zinktagrender eller gavlbeklædning i zink, kan du se priseksempler her på siden.

Få et uforpligtende tilbud på en blikkenslager 

Hvad enten det er tagrenden, der lækker, gavlbeklædningen der trænger til at blive skiftet ud eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og kyndig vejledning omkring valg af materialer m.m.  

Vi varetager VVS- og blikkenslager arbejde i hele trekantområdet, og vi har altid fokus på kundens ønsker og behov, fordi det er din tilfredshed der er vigtigst.